Információk

Pulsar Krypton FXG50 hőkamera előtét

2.145.150Ft

Megveszem:

Megérkezett az új Krypton FXG50 hőkamera előtét

Az új Kryptonnal a Pulsar is belépett a 12 µm pixelméretű előtétek világába. Az 50-es fókusztávolság és a 640x480-as szenzor párosításával kiváló képminőségben kínálja hőképét a felhasználónak. Az alapból 1-szeres nagyítású előtét maximálisan 6-szoros céltávcső nagyításig biztosít immár pixelmentes képet. A mára elterjedt adapterekkel rendkívül sokféle céltávcsövön rögzíthető, így pillanatok alatt alakítja át a nappali céltávcsövet precíz hőkamera céltávcsővé.

50-es fókusztávolságával nagyobb távolságokon is jól értelmezhető képet kínál, míg rövidebb távon kiváló részletességet nyújt. Akár 2100 méteres észlelési távolságával új határokat feszeget a Pulsar is. Az AMOLED kijelző 960x720 pixel felbontásával szintén előrelépés az előtét elődökhöz képest. 

A külön megvásárolandó PSP adapter segítségével a gyors fel- és lecsatlakoztatás megoldott, a belövés menüből beállítható. Magnézium készülékház biztosítja a megfelelő stabilitást és bordázás javítja a jó hőelvezetést.

A kép- és videó rögzítés a 16 GB-nyi belső memóriába történhet. A növelt kapacitás több kép és videó tárhelyet jelent, melyek PC-re, illetve okostelefonra letölthetőek. A beépített WiFi segítségével a látott kép a Stream Vision applikációval mobilkészülékekre továbbítható, megosztható.

A készülék IPX7 vízállósága biztosítja, hogy az ideálistól jelentősen eltérő időjárási viszonyok közt is megfelelően használható legyen. Az új IPS7 akkumulátor, az alacsonyabb energiafogyasztású szenzor és kijelző akár 8 óra üzemidőt is lehetővé tehet.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki, és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni. Négy kijelző üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére: "User" - felhasználói, "Rocks" (sziklás terep) üzemmódban a kontrasztokat kiemeli a készülék, "Forest" (erdős terület) üzemmódban a kevésbé kontrasztos megjelenítés lehet bizonyos esetekben célravezetőbb, míg "Identification" (felismerés) üzemmódban a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelése praktikusabb. 

 

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata, vagy manuális módon - ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Objektív rendszer 50 mm f 1.2
Nagyítás (alap) 1x
Digitális zoom -
Legkisebb nagyítás 1x
Legnagyobb nagyítás 1x
Szenzor 640x480 pixel, 12 µm pixel méret
Filmfelvétel van
Kijelző 960x720 AMOLED
Adat tárolás 16 GB belső memória
Energiaellátás Pulsar IPS7 akkumulátor (6400 mAh)
Csatlakozók vízálló micro-USB
Észlelési távolság (emberalak) 0,5x1,8m: 2100m
Képfrissítés 50 Hz
Kijelző szín üzemmódok négyféle: Erdő, sziklás, azonosítás, felhasználói
Látómező 100m-en: 15.4m
Látószög 8.7°
Legkisebb fókusztávolság 5m
Lövésállóság 6000 J
Üzemidő akár 8 óra
Vízállóság IPX7
Anyaghasználat magnézium ötvözet készülékház
Működési / tárolási hőmérséklet -25 - 50 °C
Méretek 143x93x76 mm
Tartozékok előtét, gyöngyvászon tok, IPS7 akkuszett töltővel, tápkábel, USB kábel, törlőkendő
Választható szín fekete
Egyéb tulajdonságok 1-szeres nagyítás
.mp4 videó rögzítés
.jpg kép rögzítés
Tömeg 520g