Információk

Kapcsolatfelvétel

Tisztelt Vásárlóink!

Amennyiben további információra van szüksége, az alábbi elérhetõségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

Hívjon minketTelefonos megrendelés a következõ számon:06/20-95-96-375

Írjon nekünk e-mailtEmail címünk: info@z-shops.eu

Kérem hívjon ha bármiben tudunk segíteni!!!

Rendelését E-mailbe is le tudja adni regisztráció nélkül:

Fontos adatok: Név,Cím,Telefonszám ,Termék megnevezése ára (Mérete,Színe) Szállítási költség 1990Ft Magyarország területére Fizetés utánvétesen a csomagküldõnél
Kapcsolatfelvétel
* KötelezőMennyi a képen látható két szám összege?

VisszaSzállítás és garancia 

Amikor az Ön által kiválasztott termék házhoz megy. 
Ugye Ön is szeretne élni korunk egyik legkényelmesebb vásárlási lehetőségével? Mit szólna, ha azt mondanám, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából? 
már másnapra (következő munkanapra) házhoz szállítja Önnek a megrendelését, még csak ki sem kell mozdulnia. 
A csomagok szállítási határideje a megrendeléstől számított 1-5 munkanap (raktárkészlettől függően,esetében mivel 
jelentés állandó raktárkészlettel rendelkezünk már másnapra), a feladás dátumáról minden esetben értesítjük. A házhozszállítást futárszolgálat  végzi, hogy biztosan odaérjen Önhöz a csomag, 

Szállítási cím: Szállítási címként szerepelhet lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén  bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a  vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a Szállítás várható idópontjában. A rendeléskor megadott Szállítási cím a kiszállítás előtt módosítható! 

Szállítás: Kiszállítás előtt keressük Önt e-mail-ben vagy telefonon és egyeztetjük Önnel a Szállítás várható napját  A házhozszállítás díjszabása rendelési összegtől függően a következő: 990 Ft, vagy ingyenes a 200.000Ft feletti távcsöveknél.  Arra kérjük, hogy a csomag átvétele előtt ellenőrizze hogy nem sérült-e meg a Szállítás során. Minden csomagban megtalálja az Ön által megrendelt termékeket és a számlát (ÁFA-s), 

Garancia Ugye Ön sem szeretne használt, bontott, mások által már agyontapogatott terméket vásárolni? Mi sem adunk el  ilyet, kizárólag csak új, bontatlan, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Az általunk értékesített termékekre  legalább a hatályos jogszabályoknak és gyártói garanciának megfelelő, de általában azon túlmenő! szavatossági ill. garanciát  válalunk, amely termékenként különböző lehet. A garancia érvényesítésének feltétele a termék fizikai sérülésmentessége és az  Általunk kiállított számla másolata. A garanciális termékek vissza kell juttatni csomagküldővel vagy mi küldünk érte csomagküldőt.  Gyártói garancia esetén a hivatalos szakszerviz vagy gyárba. Az eladó szavatossági és jótállási felelősége Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 

Elállás joga Megrendelése során Ön élhet az elállás jogával. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.  Ön a szerződéstél az Áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevőáltal  kifizetett összegeket az elállást és az áru visszaszolgáltat és öt követő harminc napon belül visszatéríteni. 

Figyelem! - A Vevó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó  kivetelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését,vagy termék ellenőrzéséneknek költségeit.

A rendelések 90%-át teljseítjük 24-48 órán belül.