Információk

ISOtunes Pro 2.0 Aware Headset füldugó - Zöld

82.335Ft

Megveszem:

ISOtunes Pro 2.0 Aware Headset füldugó - aktív Bluetooth fülhallgató zajszűrővel - EN 352 - zöld

  • BLUETOOTH-HEADSET: Az ISOtunes Pro 2.0 füldugók kitűnő hangminőséget kínálnak Bluetooth 5.0-szabvány (aptX) szerint, valamint 33 dB SNR-t és egy 79 dB-es SafeMax zajszint korlátozást!
  • AKTÍV HALLÁSVÉDŐ: Ez a hallásvédő aktív zajcsökkentő funkcióval rendelkezik - a hirtelen lövészajoknál csökkenti a zajt, a halk zajokat azonban - mint a vadak mozgása a növényzetben - felerősíti.
  • SZABVÁNYOSÍTOTT MINŐSÉG: EN 352-2 szabvány szerint engedélyezve (hallásvédő füldugók)! A ház IP67 szabvány szerint ellenáll a pornak és a víznek - így ideális a szabadtéri bevetéshez vagy a műhelyekben, építkezéseken való használathoz stb.!
  • AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB: A Pro 2.0 az ISOtunes letöbbet eladott termékei, a tökéletes ár/érték arányukkal, HiFi hangminőségükkel, magas zajcsökkentéssel és hosszú élettartamukkal.
  • SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ: Tökéletes munkához, akár a műhelyben vagy az irodában, valamint minőségi fülhallgatóként szabadidős programokhoz vagy tömegközlekedésen, stb.!

A Pro 2.0 széria: A legkedveltebb ISOtunes

EN 352-2 szabvány szerint engedélyezve (hallásvédő füldugók)!
A Pro 2.0 a legtöbbet eladott és legkedveltebb termék az ISOtunes - mert minden területen jól teljesít.
A 16 órás akkumulátor élettartamnak, kitűnő HD hangminőségnek a Bluetooth aptX codec által és az IP67 szabványnak megfelelő pornak-, víznek- és izzadtságnak ellenálló háznak köszönhetően ez a hallásvédők egy igazi ár/érték bajnok!
Természetesen a hallásvédő teljesítményben sem spóroltak el semmit: 32 dB SNR érték (NRR: 27 dB), Noise Cancelling - zajszűrő valamint egy 79 dB-es SafeMax hangerő korlátozás védi a hallást a hangos zajoktól, mindegy, hogy a munkahelyen, lőtéren stb. vagyunk.

Végre aktív változatban is

Ebben a változatban a Pro 2.0 végre aktív típusban is kapható - tökéletes vadászathoz, szabadtéri tevékenységekhez, sportlövészethez vagy munkához olyanoknak, akik kommunikálni szeretnének a társaikkal!
A beépített mikrofonnak köszönhetően felerősíti az olyan halk zajokat, mint az állatok mozgása a növényzetben, a hirtelen hangos zajokat, mint a puskalövés pedig tompítja.
Tökéletes a kollégákkal való kommunikációhoz is - beszéd tisztán hallható marad, míg a hangos zajokat, mint a gépek, tompítja!
Az átviteli- és hangminőség kitűnő a Bluetooth 5.0-nek és az aptX-Codecnek köszönhetően és jóval túlszárnyalja a legtöbb konkurens terméket.
Emiatt az ISOtunes Pro 2.0 nem csak a munkánál alkalmazható, hanem minőségi HiFi fülhallgatóként is!

ISOtunes: Bluetooth hallásvédő kimondottan munkások számára

Az ISOtunes már több, mint három évtizede gyárt kiváló minőségű hallásvédőket és fejhallgatókat, amiket főleg munkához terveztek és rafinált funkciókkal rendelkeznek, mint pl. a Noise Cancelling - zajszűrés!
A többi gyártóval ellentétben az ISOtunes a minőségileg kiváló Bluetooth kapcsolatra fekteti a hangsúlyt és a kitűnő hangminőségre.