Információk

ISOtunes Pro 2.0 hallásvédő-füldugó - Narancssárga

59.235Ft

Megveszem:

ISOtunes Pro 2.0 hallásvédő-füldugó - EN 352-2 - SNR: 32 dB - Narancssárga

  • BLUETOOTH-HEADSET: Az ISOtunes Pro 2.0 füldugó kitűnő hangminőséget nyújt Bluetooth 5.0 szabvány (aptX) szerint, valamint 32 dB SNR-t és egy SafeMax 79 db-es hangerő korlátozást!
  • A MUNKÁHOZ: Ezt az EN 352-2 szabvány szerint engedélyezett headsetet a munkához (pl. műhelyekben) tervezték, így különösen ellenálló a sérülésekkel szemben.
  • A CSOMAG TARTALMA: A csomag a fülhallgató és a töltőkábel mellett tartalmaz egy praktikus tároló dobozt, kábelcsiptetőt, valamint 5 pár füldugót különböző méretekben és különböző anyagokból!
  • AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB: A Pro 2.0 az ISOtunes letöbbet eladott termékei, a tökéletes ár/érték arányukkal, HiFi hangminőségükkel, magas zajcsökkentéssel és hosszú élettartamukkal.
  • SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ: Tökéletes munkához, akár a műhelyben vagy az irodában, valamint minőségi fülhallgatóként szabadidős programokhoz vagy tömegközlekedésen, stb.!

ISOtunes: Bluetooth hallásvédő kimondottan munkások számára

Az ISOtunes már több, mint három évtizede gyárt kiváló minőségű hallásvédőket és fejhallgatókat, amik amiket főleg munkához terveztek és rafinált funkciókkal rendelkeznek, mint pl. a Noise Cancelling - zajszűrés!
A többi gyártóval ellentétben az ISOtunes a minőségileg kiváló Bluetooth kapcsolatra fekteti a hangsúlyt és a kitűnő hangminőségre.

A Pro 2.0 széria: A legkedveltebb ISOtunes

EN 352-2 szabvány szerint engedélyezve (hallásvédő füldugók)!
A Pro 2.0 a legtöbbet eladott és legkedveltebb termék az ISOtunes - mert minden területen jól teljesít.
A 16 órás akkumulátor élettartamnak, kitűnő HD hangminőségnek a Bluetooth aptX codec által és az IP67 szabványnak megfelelő pornak-, víznek- és izzadtságnak ellenálló háznak köszönhetően ez a hallásvédők egy igazi ár/érték bajnok!
Természetesen a hallásvédő teljesítményben sem spóroltak el semmit: 32 dB SNR érték (NRR: 27 dB), Noise Cancelling - zajszűrő valamint egy 79 dB-es SafeMax hangerő korlátozás védi a hallást a hangos zajoktól, mindegy, hogy a munkahelyen, lőtéren stb. vagyunk.

Emellett a csomag tartalma: Egy tároló doboz

A csomag a hallásvédő füldugókon kívül tartalmaz 4 pár ISOtunes Trilogy füldugót, 1 pár szilikon füldugót, 1 töltőkábelt, 2 kábel csiptetőt, 1 krokodil csipeszt, valamint egy robusztus tárolót, amit az elődjéhez képest tovább javítottak!
Az átviteli- és hangminőség kitűnő a Bluetooth 5.0-nek és az aptX-Codecnek köszönhetően és jóval túlszárnyalja a legtöbb konkurens terméket.
Emiatt az ISOtunes Pro 2.0 nem csak a munkánál alkalmazható, hanem minőségi HiFi fülhallgatóként is!