Információk

ShotKam Lövészeti kamera rendszer sörétes fegyverekre

467.098Ft

ShotKam Lövészeti kamera rendszer sörétes fegyverekre - A ShotKam itt van! Elérhető, hogy segítsen növelni a pontos lövést! Tapasztaljon tiszta visszajelzést a beépített Wi-Fi-vel és a lassított lejátszási lehetőséggel. Ez a speciális lövészeti kamera Full HD 1080p videófelvételt készít 100 képkocka másodpercenként az ön lövésétől!. A csomag tartalmaz egy 12-es kaliberű csőre rögzíthető  szerelőkeretet, de további kiegészítők állnak rendelkezésre minden sörétes kaliberhez is akár 16-os vagy 20-as fegyvere legyen!

A ShotKam a világon először egy olyan akció kamerát fejlesztett, amit egy szerelék segítségével a csőre szerelhetünk és rögzíthetjük a találatot vadászat és korongozás közben.


Extrák:

Wi-Fi lehetősége
Lassított visszajátszás
Személyhez konfigurálható lehetősségek
Szabadalmaztatott visszarúgás állóság a kamera testben

Beépített WiFi

Könnyen csatlakoztathatjuk a ShotKam kamerát a mobiltelefonnal a beépített WiFi segítségével. A 4x-es gyorsaságú WiFi-nek köszönhetően egyből visszanézhetjük lövéseinket a mobil applikáción. Kompatibilis Andorid és Apple készülékekhez is. A beállításokat személyre szabhatjuk a ShotKam appon.

 Lassított visszajátszás

A lassított visszajátszásnak köszönhetően pontosan kitudjuk elemezni, a lövés találatát, mozdulatát mozgó célpontra. Minden lövést FULL HD 1080p x 100 fps felbontással rögzít, majd automatikusan elmenti 1/3 gyorsaságban. Az erős A12 processzor folyamatosan felvételt készít, majd a fegyver visszarúgását érzékelve elmenti a lövés előtti és utáni pár másodpercet.

Személyre szabott beállítás

Minden felvételen látható egy szálkereszt (red dot, vagy szálkereszt), ami a fegyver célgömbjét ábrázolja.  Könnyen összelőhető a fegyver a kamerával ShotKam appon keresztül. A pontos beállításhoz célozzon meg fegyverével egy célt körülbelül 30 méter távolságra, a kamerán kapcsolja be a Wifit, majd a mobil applikáción állítsa a szálkeresztet arra a pontra, ahova a célgömbbel célzott és mentse el.

Intelligens rögzítés

A ShotKam kamera érzékeli, a fegyver csövének mozgását és csak ebben a pillanatban kezdi el a rögzítést, majd lövés után pár másodperccel leáll. Egyszerűen szerelje a sörétes fegyverére és a kamera készen áll a felvétel rögzítésére.

Ütésállóság

A fejlett kép stabilizátornak köszönhetően lövésnél sem rázkódik a felvétel. A fejlett anyagoknak és a tervezésnek köszönhetően ellenáll a víznek és egyéb külső hatásnak. A szerelék egy dupla gumi belsővel van ellátva, így soha nem hagy nyomot a fegyveren.

TIPP:

Lövés után kövesse végig a meglőtt vadat, korongot, hogy teljesen legyen a felvétel és az élmény.

Doboz tartalma:

 • ShotKam (3.generációs)

 • 12 kaliberhez szerelék

 • Beépített 64GB Micro SD kártya

 • USB kábel

 • Kemény tok

 • Imbuszkulcs

 • Tartalék gumisapka

 • Tartalék lencsevédő

 • Tartalék szerelékgumi

 • Tartalék O gyűrű

 • Tartalék szerelékcsavar