Információk

Thermo Gloves füthetö kesztyü

64.517Ft  52.515Ft

Thermo Gloves

  

Méretek: S-M and L-XXL

  

Még a leghidegebb téli napokon is melegen tarthatja kezeit a Thermo Gloves –szal, az első vezeték nélküli újratölthető fűtött kesztyűvel, amit akár másik kesztyű alá is felvehet.

  

· a hideg kéz már a múlté

 

· alkalmas külső kesztyűnek

 

· alkalmas belső kesztyűnek

 

· rendkívül vékony elasztikus anyagból készült

 

· 3 hőmérséklet fokozat

 

· nincsenek zavaró kábelek

 

· beépített nagyteljesítményű akkumulátor

 

· az akkumulátor rendkívül kicsi és könnyű (59 gramm)

 

· az akkumulátor cserélhető

 

· melegítse kezét akár 5 órán át

  

A Thermo Gloves ideális kézmelegítő télen. Viselje akár külső kesztyűként, vagy vegye fel kesztyűjét rá a kesztyűjét. Teljesen mindegy, hogy ujjatlan kesztyű egy sétánál, vagy síkesztyű, vagy gumikesztyű vizes munkához, bőrkesztyű vagy munkáskesztyű. Mindent rávehet a Thermo Gloves-ra, mert rendkívül vékony anyagból készült és még elasztikus is. Alkalmazkodik a kéz formájához és kényelmes viselést biztosít.

  

A Thermo Gloves 3 különböző fokozaton képes fűteni: 34 ˚C, 39 ˚C és 44 ˚C. Így kiválaszthatja az ön számára ideális hőmérsékletet attól függően, hogy nagyon fázósak a kezei, vagy nem. Amikor már kellőképpen felmelegítette a kezeit, kikapcsolhatja a fűtést anélkül, hogy levenné a Thermo Gloves-t vagy a külső kesztyűt, mert a be/ki kapcsoló a Thermo Gloves külső részén található.

  

A Thermo Gloves-ban csúcstechnológiájú szénszálak adják át a hőt. Ezek a szálak nemcsak vékonyak és rugalmasak, hanem arról is gondoskodnak, hogy a meleg az egész kézen egyenletesen oszlik el.

  A fűtési idő 2 és 5 óra között van, a fűtés fokozatától függően, de ez nem jelenti azt, hogy ezután fázni fog a keze. Egyszerűen cserélje ki az akkumulátort anélkül, hogy levenné a kesztyűt. A tartalék akkumulátorok nagyon könnyűek, csupán 59 g egy darab. Így elég könnyűek ahhoz, hogy mindig legyen nálunk egy tartalék pár. Észre sem fogja venni, hogy önnél vannak. 

 

Forgalmazói garancia: fél év.


Lehetőségek:

Méret