Információk

Swarovski SLC 15x56 W B Távcső (új model)

815.290Ft

Swarovski  SLC 15x56 WB távcső

 

Sokaknak tűnik vonzó és izgalmas programnak a vadak éjszakai megfigyelése. Nem véletlen, hiszen pontosan ez az az időszak, amikor az egyébként visszahúzódó, félénk állatok, mint például a bagoly vagy a vadmacska feltűnhetnek. Ha páratlan élményre vágyik az éjszakai lesen, akkor a Swarovski  SLC 15x56 WB távcsövet ajánljuk figyelmébe. Az éjszakai használatra kifejlesztett optimalizált optikai rendszer lehetővé teszi a fáradság nélküli hosszas kémlelődést.

Az éles képet biztosító SLC 15x56 modell kivételesen jó minőségű képátvitelt nyújt és az éjszakai használatra optimalizált optikai rendszere peremtől peremig nyúló, páratlan élességű képet mutat és nagy terület pásztázását teszi lehetővé. Olyan, mintha szabad szemmel, távcső nélkül futtatnánk végig tekintetünket a területen.

Hogy megkönnyítsük a választást és minél egyszerűbb legyen kiválasztani a megfelelő modellt, a Swarovski  SLC 15x56 WB távcsövet kétféle nagyítással kínáljuk: 8x-os és 15x-ös. Az előző nagyítású modell elsősorban általános célra, míg az utóbbi inkább bírálatra ajánlott.

Kényelmes a betekintés, a szemkagyló mindenféle szemhez egyszerűen beállítható és különleges élményt nyújt a szemüveges használóknak is, hiszen szemüveggel is kényelmesen kémlelhetik a tájat ezzel a tökéletes kidolgozást, briliáns képalkotást nyújtó, elegáns távcsővel.

Bár ez a modell különösen javasolt éjszakai használatra, akár nappal, akár szürkületben történő használata során sem okoz csalódást a felhasználónak. Hihetetlen képélesség és a kontraszt ilyenkor is felejthetetlen élményt nyújt.

A képminőségen túl, a kényelem sem utolsó szempont. A kellemes fogású és tapintású eszköz dioptria korrekciós gombja a központi élességállító gyűrű közepén található, így szinte kizárt a véletlen történő elállítás. Ha a távcsövet többen használják, a beállított értékek pontosan leolvashatók, így korrekció nélkül, azonnal elérhető a kívánt élesség.

A praktikus tárolást és hordozást lehetővé téve, a termékhez keményített, vászonnal bélelt, nem túl nagy, ám mégis elegáns tok is tartozik.

 

Technikai adatok

Nagyítás

15

Objektív-Ø (mm)

56

Kilépő pupilla-Ø (mm)

3,7

Kilépő pupilla távolság (mm) (szemtávolság)

16

Látómező (m/1000 m)

78

Látómező (fok)

4,5

Látómező szemüvegeseknek (fok)

4,5

Pupillatávolság (mm)

56-76

Szürkületi érték DIN 58388

29

Hossz kb. (mm)

192

Szélesség kb. (mm)

141

Magasság kb. (mm)

73

Tömeg kb. (g)

1200

 

Technikai adatok

Működtetési hőmérséklet

-25 °C/+55 °C

Tárolási hőmérséklet

-30 °C / +70 °C

Vízállóság

4 m mélységig (nitrogéngázzal töltött)