Információk

SWAROVSKI EL 10x42 WB Távcső , SWAROVSKI Távcső

784.800Ft

 

Ha jellemezni kellene a Swarovski EL 10x42 WBtávcsövet azt mondhatnánk, hogy olyan, mint egy tökéletes szinfónia. Minden harmóniában van a cél eléréséhez, ami ebben az esetben a törekvés a tökéletesre.  Mind optikailag, mind mechanikailag rendkívül kifinomult. Sajátos elegáns stílusa , más távcsővel össze nem téveszthető. Könnyű , egyszerűen kezelhető és brilliáns a képalkotása.

  • 10x nagyítás
  • 42mm átmérő
  • HD üveg

 

Swarovski EL 10x42 WB Egy olyan társ az erdőben, amelynek képalkotása, megjelenése és minősége egyedülálló. Képalkotása a legjobbak között van nem csoda, hiszen a Swarovski legújabb fejlesztésű ún. SWAROVISION technológiával készült. Ennek köszönhetően a kép az egész látómezőben borotvaéles, sőt még a látómező legszélén is.

A Swarovski EL 10x42 WB HD fluorit lencséket kapott, ezért a látott kép színvisszaadása, felbontása és képesztétikája kivételesen magas szintű. Amennyiben a legapróbb részleteket szeretné megfigyelni  pl. egy madár tollazatán a Swarovski EL 10x42 WB a legjobb választás. Kis súlya lehetővé teszi, hogy bárová magával vigye, kirándulásra, cserkelésre éppúgy, mint hegymászáshoz.

Az élességállítás könnyedén elvégezhető egy kézzel is, miközben a távcsövet stabilan tudja fogni egy kézzel. A

Az elegáns finom külső ne tévessze meg, váza robusztus, ellenáll mindannak a behatásnak, melyek a terepen érhetik.