Információk

Delta Titanium 8x56 ED binokulár

133.860Ft

Rendkívül jó képalkotásuk, éles, kontrasztos képük miatt hamar népszerűek lettek Magyarországon is a Delta Titanium binokulárjai. A kiváló üveganyagok és az optikai felületek 99,5%-os FMC bevonata miatt a teljes rendszer fényhasznosítása 93%-os, így nem véletlen, hogy szürkületben és sötétben is kimagaslóan teljesítenek. Vadászok számára kifejezetten ajánljuk őket, de túrázásra, madarászkodásra és csillagászkodásra is jó választás. A zárt test és a nitrogén töltés az időjárás- és vízállóságot biztosítja.

A legnépszerűbb 8×56-os típus már sokat bizonyított a hazai vadászok körében is. A fém háznak köszönhetően strapabíró, de mégis kecses, nagyon kényelmes fogású modell. A zárt test és a nitrogén töltés kitűnően védi az optikát a beázás és a belső párásodás ellen.

A 7x50-es modell méretét tekintve a klasszikus "kiránduló-távcső". Mindössze 880g-os súlyának köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük. Kényelmes betekintésű okulárjain a gumi szemkagyló jól takarja az oldalfényeket, így a rendkívül magas képkontrasztot és fényhasznosítást mindig élvezni tudjuk.

Akinek nagyobb nagyításra van szüksége, annak a 10x56-os vagy a 9x63-as modellt ajánljuk. Optikailag ugyanazt a brilliáns képalkotást tapasztaljuk, mint a többi kisebb modell esetében. Ha 200-300 méternél nagyobb távolságban is szeretnénk a kis részleteket megpillantani, akkor van szükség ezekre a távcsövekre.

A 8x56 ED távcső a nagyon népszerű 8×56-os kereső továbbfejlesztett változata, mely alacsony diszperziójú ED lencsét kapott. Ezzel a gyár (ha egy hajszállal is, de) felülmúlta fényáteresztésben, képkontrasztban az olcsóbb 8×56-os modellt, miközben a távcső látószöge is valamelyest nőtt.

Mindegyik modell nitrogén gázzal töltött, tokban, kényelmes nyakpánttal érkezik. Azoknak ajánljuk, akiknek a teljesítmény a legfontosabb, mégis egy megfizethető távcsövet szeretnének. A gyártó minden modellre 10 év garanciát vállal!