Információk

Inteliscope PRO+ a jövő telefonos céltávcsöve + SEEK XR szerelék

109.890Ft  33.190Ft
Akció: 39.828Ft

 

Erősítsd az ... okostelefonodat a puskádra

Inteliscope: Bemutatjuk a taktikai felszerelések jövőjét

Lőj. Mozogj. Kommunikálj.

Terepen vagy a lőtéren - Használd az okostelefonodat, mint még soha.

Van hozzá applikáció!

Válaszd az Inteliscope applikációt, vagy egyet a többezer másik gyártó applikációi közül, hogy fokozd a lövészet élményét.

Lőj. Készíts felvételt. Fejlődj.

Vidd ki az Inteliscope-odat a lőtérre és használd a lövész képességeid fejlesztésére.

Tarts célra. Készíts felvételt. Játszd vissza.

Már készenállsz arra, h felvételt készíts a puskád szemszögéből. Mentsd el a videót és oszd meg a barátaiddal és családoddal.

Légy taktikailag biztonságban.

Használd a kijelzőt és lőj biztonságban a sarkokon túl.

Visszarúgás? Nem probléma.

Inteliscope vásárlók többezret lőttek már sokfajta puskával és okostelefonnal.

 

A PRO összepárosítva az Inteliscope applikációval IOS vagy Android operációs rendszerhez, a lőfegyverhez kapható felszerelések evolúcióját jelképezi! A tartó segítségével stabilan rögzíthető az okostelefon a fegyverhez, míg az Inteliscope applikáció fontos információkat szolgáltat a lövésznek, ami előnyt jelent számára bármely helyzetben. Az eszközt úgy tervezték, hogy a piacon fellelhető szinte összes okostelefonnal kompatibilis, akár még az utángyártott tokokkal is. Aluminiumból készült gumis tapintású bevonattal és nagy teherbírású szárnyas csavarokkal. Minden Weaver sínre felszerelhető és átalakítható egyéb szerelékekhez bármely alap weaver adapter segítségével.

PRO+. Az Inteliscope PRO összes tulajdonságával rendelkezik, de van  a tetején egy nyílás, amivel a felhasználok igénybe vehetik a belső teret. Egy bepattintható fedéllel van borítva és alkalmas jövőbeli eszközök csatlakoztatására, mint pl. a SEEK Thermal. Ez a készülék minden okostelefonnal használható, ami a piacon kapható, még az utángyártott tokokkal is. A PRO+ összepárosítva az Inteliscope applikációval IOS vagy Android operációs rendszerhez, a lőfegyverhez kapható felszerelések evolúcióját jelképezi!

 

Súly

567 g

Méretek

17,8 x 17,8 x 15,2 cm

Szerelék

Fém szárnyascsavarok, így minden okostelefonhoz passzol

Anyag

Aluminum gumis tapintású bevonattal

3 hónap garancia.

 

SEEK XR-szerelék

A SEEK szerelék készlet arra szolgál, hogy a SEEK hőkamerát erősen rogzítse az Inteliscope PRO+ -hoz. Tartalmaz speciálisan kialakított Apple és Android kábelt, amik elférnek a SEEK XR és az Inteliscope ház között.