Információk

ÚJDONSÁG! Jahnke Éjjellátó DJ8 NSV Kompakt Evolution céltávcsőre

4.247.248Ft

ÚJDONSÁG! Céltávcsőre szerelhető kompakt változat 48mm vagy 56mm-es objektívvel. A 8x nagyítást is bírja!

 

A Jahnke cégnek egy célja van a fejlesztésnél: azt akarják, hogy a felhasználók még a legsötétebb éjszakában se veszítsék szem elől a célpontjukat. Ezt úgy érik el, hogy minden komponenst a vadászati felhasználásra optimalizálnak, hogy a vadászaton a lehető legjobb támogatást nyújtsák Önnek. Ezt a célt szolgálja a legújabb fejlesztés is: a Jahnke Evolution.

 

A Jahnke Evolution-nel megtették a következő nagy lépést és a cégfilozófiájuk megtestesítését kínálják a vevőknek. Egy olyan tubust, amely kimondottan a vadászati körülményekre van kialakítva és új szintre helyezi a mércét a civil felhasználásban. Egy lenyűgöző felbontással és egyedülálló fényérzékenységgel majdhogynem megkétszerezi az infravetők teljesítménypotenciálját, de infra támogatás nélkül is akár 30%-kal jobb teljesítményt kínál az eddigi legfényerősebb tubusokhoz képest. Röviden: A Jahnke cég egy olyan lépést tett ezzel a fejlesztéssel, amivel ismét célba talált.

 

 

 

Ha tapasztalt vadászként, éjszaka szereti űzni a vadat, tudnia kell, mi a legfontosabb: verhetetlen precizitás, éles látás, és megfelelő egyensúly.

 

A legújabb DJ-8 NSV éjjellátó egységünk egyetlen Minőségbe zárta mindezeket a tulajdonságokat, amelyekvilágszerte mérvadónak számítanak.

 

Etalon a PRECÍZIÓ terén, mert ez az első civileknek szánt német éjjellátó szerkezet, amely hússzoros nagyításával vitathatatlanul nélkülözhetetlennek bizonyul. Etalon az ÉLESSÉG terén, mert egy az általunk szabadalmaztatott kiélesítő rendszert használja, amely más hasonló készülékekkel ellentétben egy 10-15 cm-es finomhangolást is megenged. Végül etalon az EGYENSÚLY területén, mert világszerte az első olyan terméke e sorozatnak, amely magnézium-objektívvel rendelkezik.

A DJ-8 NSV nem csak a fényt erősíti fel éjszaka, hanem az Ön felszerelése között is erősítést jelent. Függetlenül attól, hogy milyen kombinációban használja, mint például nappali optikával vagy külföldi vadászat közben távcsövére szerelve: ezt az éjjellátó berendezést vadászoknak tervezték, akik tudják, mi számít igazán.

 

  1. A LENCSE

 

 

A Nachtsichttechnik Jahnke cég az első olyan gyártó, amely a civil felhasználásra szánt éjjellátó berendezéseket egy úgynevezett távolsági lencsével szerelt fel. Egy 6 cm-től nagyobb szemtávolság esetén, nem csak megfelelő képminőség érhető el, hanem a lencse bepárásodása is csökkenthető. Ezen felül, egy távolsági lencse akkor válik igazán nélkülözhetetlenné, amikor a készüléket külföldi vadászatnál vetjük be. E célból a DJ-8 lencséjét is alaposan feljavítottuk elérve azt, hogy a meglévő képminőség nagyítás közben is megmaradjon.

 

  1.  AZ OBJEKTÍV

 

Ami az objektívet illeti, a Nachtsichttechnik Jahnke cég azért egyedülálló, mert az egyetlen olyan civil felhasználásra szánt Németországi gyártó, amelynek megengedett a speciális IR-objektívek előállítása. Ezek teljesen új fejlesztések után kerültek rá a DJ-8 objektívre, amelyek nem csak azzal tűnnek ki a többi közül, hogy kiváló fényminőséggel rendelkeznek,

hanem azzal is, hogy IR korrekció is járul hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy pontosan az éjjellátó berendezéseknél fontos és éjjel rendelkezésre álló infravörös fényt nem „nyelik el” mint a klasszikus objektívek, hanem azt a képkiélesítő cső magas teljesítmény formájában visszaadja. Így különlegesen éles és kontraszt gazdag kép szavatolható.

 

  1. KÉPKIÉLESÍTŐ CSÖVEK

A képkiélesítő cső minden éjjellátó berendezés szívét képezi. Kizárólag a HausePhotonis által gyártott képkiélesítő csöveket használjuk, amelyek a jelen pillanatig a legmodernebb megoldásokat jelentik, amiről adatai is tanúskodnak. Ezt bizonyítja az is, hogy e képkiélesítő csövek kiváló Jel-Zaj-Arány és magas IR érzékenységet tudnak felmutatni. Ezért a DJ-8 jól átgondolt műszaki megoldásokat és bizonyított tökéletességet nyújt vásárlóinak–, ezt az ember egy minőségi berendezéstől, amely „Made in Germany” emblémával van ellátva,el is vár. Hosszú élettartamukkal, kiváltképp a SUPER-GEN, HYPER-GEN és ONYX képkiélesítő csövek, hétszeresen felülmúlják a második generációs berendezéseket, illetve teljes élettartamuk alatt maradéktalanul felerősítik az alacsony fényt.

 

 


Lehetőségek:

Méret