Információk

Lahoux LV-81 éjjellátó


Hívjon

Az új felső kategóriás Lahoux LV-81 előtétet Hollandiában, a haarlemi gyárban tervezték, gyártják és szerelik össze. A multifunkciós előtét rendeltetése az, hogy egy adapterrel az elsődleges optikák, mint például fényképezőgépek, videókamerák, távcsövek stb., objektívjére felszereljék. Így a nappali optikákat sötétben is bevethetjük. A Lahoux LV-81 kitűnik a nagyon jó képminőségével, precíz gyártásával, szilárd felépítésével és a megbízhatóságával. A Lahoux LV-81 a jelenleg elérhető legjobb Optikával rendelkezik. Egyedülállóan az egész képen magas az apertúra, nem csak a tengely mentén. A 80mm-es hosszú fókusztávolság egy nagyobb távolságú megfigyelést tesz lehetővé. Minden lencsén egy speciális AR bevonat van, ami egy nagyon magas fényáteresztést tesz lehetővé és ezáltal egy összehasonlíthatatlanul éles képet ad. A további robusztusságért minden egyes lencse ütésmentesen lett rögzítve.

Természetesen a Lahoux Optics LV–81-ben egy robusztus ütésmentes Photonis™ képcső kapott helyet és egy egyedi Photonis adatlappal szállítják, ami garantálja a képcső paramétereit. Ajánljuk az XX1441, SuperGen™, XD-4™ vagy XR5™ (Onyx fehér foszforos változatban is kapható). A gyorsan oldható adapter segítségével, amit gyűrűk helyett alkalmazunk, egyszerűen és gyorsan felszerelhető bármelyik nappali optikára, mint a kamera, távcső, spektív vagy céltávcső.

A Lahoux LV–81 felhasználóbarát és egy weaver sín is található rajta, amire például egy lézert is felszerelhetünk. A CR-123 akkumulátornak hosszú, akár 85 órás élettartama van és mindkét irányba behelyezhető, ami sötétben egy nagyon hasznos funkció.

Műszaki adatok

Nagyítás

1.0

x

Látómező

7.94

°

Lencse

80mm F/1.55

 

Méret

213 x 80 x 65

mm

Súly

0.65 (ohne Batterie)

kg

Akkumulátor

1x CR-123

 

Képcső

Photonis XX1441 vagy jobb

 

Ókulár átmérő

34

mm

Akkumulátor élettartam

40-85 (65 óra általában)

óra

Célzó pontosság

1

MOA

Vízálló

IP 67

 

Garantáltan ütésálló

Két weaver sín például egy kiegészítő lézerlámpához.

Fókusztartomány

10 - ∞

m

Üzemi hőmérséklet

-40 - +50

°C

Parallaxis

100

m