Információk

Pulsar Digital NV Digiforce X970 éjjellátó

259.900Ft

Megveszem:

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Pulsar Digital NV Digiforce X970 az egyik legmodernebb digitális éjjellátó a piacon.

Még távolabbra és még tisztábban

A 1. generációs változatokhoz képest továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően képélességben és -fényességben a második generációs készülékekkel is felveszi a versenyt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Még távolabbra és még tisztábban elláthat a Pulsar Digital NV Digiforce X970 segítségével: hatótávolsága eléri a 450 métert. A készülék akkor sem hagyja cserben, ha teljesen sötét van: beépített 915 nm-en üzemelő lézeres infravetője bevilágítja a célpontot, mely ráadásul láthatatlan az emberi és az állati szem számára is.

Továbbfejlesztett optikai, elektronikai és mechanikai felépítés

Pulsar Digital NV Digiforce X970 digitális éjjellátó nagy fényerejű, kiváló minőségű üveganyagból készült, 50 mm-es objektívje alapozza meg a részletgazdag, 55 vonal/mm-es felbontást adó képet. A 4x-es optikai nagyítás (ami a 2x-es digitális zoommal duplájára növelhető) szinte kézzelfogható közelségbe hozza a célpontot. A rendkívül jó felbontás kristálytiszta képet ad, hogy még nagyobb biztonsággal bírálja el a vadat, azonosítsa be az egyéb célpontokat.

Pulsar Digital NV Digiforce X970 digitális éjjellátó üvegszálas erősítésű, kézreálló burkolata egy 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt (ezen szemléljük az éjjellátó alkotta képet), melynek fényereje állítható, valamint mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőinek apróbb hibáitól. A készülék "másik vége" (okulár oldali kialakítása) is magas színvonalú: komplex felépítésű okulárja kimagaslóan kontrasztos, éles, torzításmentes képet ad.

Energiaellátás és az extrák

A készülék 4 db 1.5V-os ceruzaelemről/akkumulátorról üzemeltethető. Az energiát különösen takarékosan használja fel - egy garnitúra elemmel/akkumulátorral 3-4 órán át üzemel. Mindezeken túl rendelkezik videokimenettel, melyen át valamilyen külső eszközre (TV, videokamera, stb.) tudja továbbítani az éjjellátóban látott törtééseket.

Talán nem mellékes szempont az sem, hogy a termék nappali fényviszonyok között is használható - a 4x-es nagyítása révén akár opcionális nappali távcsőként is szolgálhat rövid távú megfigyelésekhez vadászok, vadőrök, őrzés-védelemmel foglalkozó szakemberek számára (a nappali célokra tervezett távcsöveket azonban tartós használat esetén nem helyettesíti nappali fényviszonyok között).

Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 4 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: Digitális 
Méret: 176x83x62 mm
Súly: 420 g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 2 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 450 m
Felbontás: 55 vonal/mm
Látómező: 7.5 °
Látómező: - m (1000 m-en)
Működési idő: 3-4 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 915 nm
Típus: lézer 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 4xAA