Információk

ISOtunes Link passzív hallásvédő fültok - Narancssárga

31.900Ft

Megveszem:

ISOtunes Link passzív hallásvédő fültok - EN 352-1 - SNR: 30 dB - Narancssárga

  • PASSZÍV HALLÁSVÉDŐ: Ez a hallásvédő nem rendelkezik aktív csökkentéssel, viszont magasabb a zajcsökkentési értéke, mint a legtöbb aktív hallásvédő fültoknak!
  • BLUETOOTH-Funkció: Ezt a hallásvédőt csatlakoztathatjuk az okostelefonunkhoz Bluetooth-on keresztül, így fejhallgatóként is kitűnően használható - és a zajszűrő mikrofonnak köszönhetően telefonálásra is.
  • SZABVÁNYOSÍTOTT MINŐSÉG: EN 352-1 szerint engedélyezett (hallásvédő fültok), SNR: 30 dB!
  • Különösen robusztus: Az IPX4-es izzadtság- és vízálló háznak és a cserélhető akkumulátornak köszönhetően (alternatívaként AAA elemeket is használhatunk) ez a hallásvédő fültok különösen hosszú élettartamú.
  • SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ: Ideális az építkezéseken és az ipari munkákhoz (pl. a fűrészek és más hangos gépek használatánál), de sportlövészethez és privát felhasználásra is kitűnően használható.

 

ISOtunes: Bluetooth hallásvédő kimondottan munkások számára

Az ISOtunes már több, mint három évtizede gyárt kiváló minőségű hallásvédőket és fejhallgatókat, amik amiket főleg munkához terveztek és rafinált funkciókkal rendelkeznek, mint pl. a Noise Cancelling - zajszűrés!
A többi gyártóval ellentétben az ISOtunes a minőségileg kiváló Bluetooth kapcsolatra fekteti a hangsúlyt és a kitűnő hangminőségre.

A hallásvédő fültok Bluetooth funkcióval

EN 352-1 szabvány szerint engedélyezve (hallásvédő fültok)!
Az első Bluetooth funkcióval rendelkező hallásvédő fültok az ISOtunestól tökéletesen alkalmazható mindenki számára, akik a hallásukat szeretnék védeni, de ezzel egyidőben zenét szeretnének hallgatni vagy hívásokat fogadni.
A SafeMax technológia 85 dB-re csökkenti a hangerőt, amíg az 30 dB SNR egy közepes-magas zajcsökkentő teljesítményt nyújt - a memória habból készült puha fülpárnáknak köszönhetően!
A hívások sem jelentenek problémát, mivel a zajszűrő funkcióval ellátott mikrofon kiszűri a környezeti zajokat és tisztává, érthetővé teszi a hangunkat.

Emellett a csomag tartalma: Egy hosszú élettartamú akkumulátor

A fültokhoz jár egy Lithium-Ion akkumulátor hozzá passzoló Mikro-USB töltőkábellel, valamint egy rövid használati útmutató és egy használati utasítás!
A hallásvédőt a hozzá járó akkumulátor mellett három AAA elemmel is használhatjuk (nem tartalmazza a csomag) - az akkumulátor üzemideje több, mint 14 óra, az elemekkel akár 28 óra üzemidő is lehetséges.
Az IPX4-es izzadtság- és vízálló háznak köszönhetően ez a hallásvédő különösen robusztus, a Bluetooth 4.2 szabványnak köszönhetően pedig nagyon jó hangminőséget kínál (támogatja a Siri-t és a Google Voice-t)!