Információk

Minox DTC 1100 3G Plus vadkamera

139.990Ft

Megfigyelő kamerákat gyakran használnak természetvédelmi és vadászterületeken történő figyelésre, felvételek készítésére, valamint, hajók magán és céges épületek, házak, kertek felügyeletére. A MINOX GSM funkcióval rendelkező DTC 1100 készüléke a korábban jól bevált DTC1000 modell továbbfejlesztett változata. A rögzített fénykép MMS, vagy email üzenetként gyorsan továbbításra kerül az elmentett mobiltelefon számra, vagy e‑mail címre. Ez a funkció azzal az előnnyel jár, hogy a felhasználó bárhonnan rögtön reagálhat a helyzetre és dönthet a szükséges intézkedésről.

Az új MINOX DTC 1100 kamera 8 megapixeles felbontásával kiváló, tűéles, kontrasztban gazdag képeket készít természetes színekkel. Videófelvétel üzemmódban akár 30 másodperces HD (1280 x 720) videofelvétel is készíthető vele. A 18 méter hatótávolságú infravörös vaku megbízható képet ad még kedvezőtlen, vagy gyenge fényviszonyoknál is. A vaku előtti fekete fényszűrő révén a kibocsájtott fényt emberek és állatok nem érzékelik. Mivel az új készülék innovatív GSM funkciója a felvételeket azonnal továbbítja MMS, vagy e-mail üzenetként, a kamera ideális vadászterületek megfigyeléséhez, vagyon- és személyvédelmi feladatokhoz.

A mozgásérzékelő intelligens kialakítása nagyobb rugalmasságot és hatékonyabb képrögzítést biztosít.

A képrögzítés rendkívül rövid, kevesebb mint 1 másodperces reakcióidejének köszönhetően az új DTC 1100 nagyon megbízható készülék. Minden adat mentésre kerül a legfeljebb 32 gigabájtos memória kártyára és közvetlenül megtekinthető a beépített 2” méretű kijelzőn.

A fejlett és megbízható technológiával készített MINOX DTC 1100 kamerát erős, vízálló műanyag ház védi a víztől, portól, hidegtől és melegtől egyaránt.

A kamera magyar nyelvű menüvel rendelkezik. 

 

Adat tárolás SD / SDHC 32GB-ig
Energiaellátás 12db ceruza elem, vagy akku, vagy külső tápcsatlakozó (6V DC)
Anyaghasználat műanyag
Képküldő funkció igen
Méretek 101x149x55mm
Mozgásérzékelő érzékenysége állítható (magas/normál/alacsony/ki)
Súly 406g
Szín terepszín
Támogatott fénykép felbontások 4/3 - 8MP, 5MP, 3MP; 16/9 - 6MP, 4MP, 2MP
Reakció idő 1mp
Támogatott videó felbontások 720P (1280x720); VGA (640x480)
Előre beállítható videó felvétel hossza 5-60mp
Biztonsági minősítések: FCC, CE
Infra hatótávolsága: 18m
Infra vaku: beépített nagyteljesítményű, az emberi szem számára láthatatlan (fekete fényszűrő)
Kiegészítő információk: dátum, idő, hőmérséklet, holdfázis
Hangrögzítés: nincs