Információk

Zeiss Victory RF 8x56 T* Távolságmérös távcső

890.000Ft  799.000Ft

Zeiss Victory RF 8x56 T*

Mit szeretne a vadász? Véleményünk szerint a Zeiss erre tökéletes választ adott a Zeiss Victory RF sorozattal. Kompakt méretbe foglalt csúcstechnológia hatalmas szürkületi értékkel, minőségi optikával, távolságmérővel és egyedülálló ballisztikai - BIS - méréssel. A Zeiss Victory RF 8x56 egy új etalont jelent a keresőtávcsövek körében.

Zeiss Victory RF 8x56 T* Távolságmérős távcső

 

A Zeiss Victory RF 8x56 távolságmérős távcső kategóriájában a legjobb. Legyen hajnal vagy szürkület ez a távolságmérő lenyűgözően éles, kontrasztos és kristálytiszta képet nyújt. A beépített távolságmérő pontossága egyszerűen elbűvölő.

A Zeiss Victory RF távcsővek a Victory FL és a lézeres távolságmérés összehangolásának eredményeként jöttek létre, így a 8x56 T* mindkét helyről a legjobbat kapta.

A fluoridos tárgylencsék, a Zeiss T* többrétegű lencsebevonat, a LocuTec külső védőréteg, valamint a nitrogéntöltet bámulatos optikai élményt biztosít.

A LocuTec technológiájának köszönhetően a lencse felületén található védőréteg a vizet könnyen lepergeti és porálló anyagának köszönhetően meggátolja a piszok felhalmozódását. Az ujjlenyomatok okozta szennyeződések a lencsékről foltmentesen letörölhetők.

A kiváló látásélményen túl a Zeiss Victory lézeres távolságmérője gyorsan (egy másodperc tört része alatt) és pontosan méri meg a célpont távolságát.

A Ballisztikai Információs Rendszer (BIS), amely a lövedék röppályáját szabja meg, a pontos lövéshez szükséges fölétartás értékét is megadja.

A Zeiss távcső kifinomult távolságmérője akár 1200 m-ig is pontos adatokkal szolgál.

A robusztus, de könnyű keresőtávcső magnézium házát ütésálló gumiborítás védi, ezért a legextrémebb körülmények között is használható.

Az állítható szemkagyló a szemüveges felhasználók részére is alkalmas.

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Zeiss Victory RF 8x56 T* a világ legjobb távcsövei közé tartozik.

Zeiss Victory RF 8x56 T*