Információk

Nitehog TIR-M35 Multifunciós hőkamera

2.499.000Ft

 

 

TIR-M35 Multifunkciós hőkamera a Nitehogtól

A német Nitehog által gyártott TIR-M35-ös multifunkciós hőkamera lényegesen megkönnyíti az azonnali észlelést és rendkívül hasznosnak bizonyul a céllövészetben is. Az eszköz esőben, ködben és teljes sötétben is passzív módban üzemel, azaz további megvilágításra nincs szükség.

A vadászokon kívül a Nitehog termékeit a bűnüldözési hatóságok és a katonaság is széles körben alkalmazza. A TIR-M35-ös hőkamera sem képez kivételt, hiszen egyedi kivitelezésének köszönhetően kompakt, megbízható és ergonomikus.

A hőérzékelő eszköz váza egy erős, de ultra-könnyű magnéziumötvözetből készült, amelyet egy matt tükröződésmentes bevonat borít. A termék alapvető funkcióinak használata a készüléken található gombok és soros interfész segítségével történik, amelyet OSD menü vezérlés egészít ki.

Mitől nevezhető multifunkciósnak ez a hőkamera? Azon kívül, hogy számos alkalmazási területen kiválóan megállja a helyét, a TIR-M35-ös kézben tartva monokulárként is használható, de egy adapter segítségével akár céltávcsövünkre, spektívünkre vagy fényképezőgépünkre is felszerelhetjük.

Nappali céltávcsővel társítva a kép tovább növelhető, így egy hosszabb távolságú működési tartomány érhető el, a nappali céltávcső nagyítási beállításai és nullbeállítása révén. A termék egy képrögzítő funkcióval is kiegészül. Fényképezőgéppel társítva termografikus képek készítésére is alkalmas.

Mivel a hőkamera nem igényel külön infravetőt a vadak megzavarásának veszélye sem áll fenn.

A Nitehog „one-for-all” hőkamerája innovatív és összetett megoldás mindazok számára, akik egy könnyű (mindössze 480 g), kézhez simuló, gyors észlelésre és megfigyelésre alkalmas hőkamerát keresnek.

TIR-M35

Végre megérkezett a vadászat új generációja, amit a katonaság már régóta ismer. Mindig is kérdezték tőlünk, hogy éjjellátó vagy hőkamera? Ez után a csoda után az a válaszunk, hogy Niethog M35   hőkamera. Használhatjuk kézben tartva, vagy egy adapterrel felszerelhetjük a céltávcsövünk, spektívünk vagy fényképezőgépünk elejére.

Hőkamera előnyei:

- Több száz méterről is jól látható vele a vad, mivel a testhőmérsékletet érzékel az eszközünk, így nem olvad bele a környezetébe. Akár egy bokor mögött is tisztán láthatóvá válnak az állatok.

- Nem kell hozzá infravető amivel megzavarjuk a vadat.

 

Az első multifunkcionális hőkamera Európában, a legkülönbözőbb területeken alkalmazható. Az egyik legfontosabb alapfunkciója az, hogy kézben tartva monokulárként használjuk. A nagyítási tartomány 1x optikaitól 4x digitális nagyításig terjed. Egy alapoptikával összeszerelve növelhetjük a képet, így tovább bővítve a felhasználási területet. Egy képrögzítő is be van építve. Egy fényképezővel nagyon különleges portréképet készíthetünk.

 

Technikai adatok:

Méretek: 158 x 58 x 62 mm

Súly(elemek nélkül): 480 g

Felbontás: 384 x 288

Látómező: 15.6°(V) X 11.8°(F)

Nagyítás: x1

Digitális nagyítás: x2, x4

Képtárolás: >150 kép (belső képtároló)

Energiaellátás: 2 x CR 123 Lithium, 2 x RCR 123 Li-Ion, 2 x 16650 Li-Ion

Üzemi hőmérséklet: -30°C bis +60°C

Tárolási hőmérséklet: -30°C bis +75°C

 

 

Használati utasításért kattintson ide.