Információk

Összehajtható Hallásvédő fültok Howard Leight Leightning, L0F

7.990Ft

Howard Leight a Honeywell-től - A több évtizedes hagyomány a hallásvédők területén garantálja a kiváló minőséget!


A Howard Leight több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a zajtompító termékek gyártásában és széles választékot kínál hallásvédő fültokokból, füldugókból és további termékekből.
A vállalatnál állandóan új anyagokat és termékeket fejlesztenek, új kialakításokat terveznek azért, hogy az Ön fülét megvédjék a veszélyes zajoktól.

A Howard Leight Leightning  szériája - Jó hallásvédő alacsony áron!


A Howard Leight Leightning szériája a kedvező árának köszönhetően ideális választás olyan cégek számára, amik sok dolgozót foglalkoztatnak és fel szeretnék szerelni őket hallásvédővel - A Leightning hallásvédő fültokok megbízhatóan tompítják a környezeti zajokat és minden hangos munkakörnyezetben alkalmazhatóak.
A stabil kialakításnak köszönhetően biztosított a hosszú tartósság, ezzel egyidőben a kimondottan lapos fültok nagy rugalmasságot és mozgásszabadságot enged.
A tömítőpárnák könnyen és gyorsan cserélhetőek, a hallásvédő kialakítása sima és egyszerű.
A megerősített fejpántnak és a stabil fültokoknak köszönhetően ez a hallásvédő rendkívül nagy terheléseket is kibír. Ezáltal ideálisan alkalmas épitkezéseken, gépi munkáknál, kiállításokon, koncerteken, ipari felhasználási területeken stb.