Információk

Hunter Electronic Smart aktív fülvédő és telefonos headset

76.890Ft

A Hunter SMART egy aktív zajvédő okostelefon csatlakozással. Tökéletes eszköz a korszerű vadászat híveinek és azoknak a szakembereknek, akik tevékenységük közben fejhallgatót használnak.

Leírás
A fejhallgatóval a környezeti zaj semleges és kellemes, ugyanakkor a csatlakoztatott készülék hangereje egyéni igényünk szerint, jobb és bal fülünkre állítható. A csatlakoztatott okostelefon hangja a fejhallgatón állítható, a telefon zsebünkben vagy a hátiszákban maradhat. A fejhallgatón a telefon hívás fogadása és megszakítása, a beszélgetés folytatása és szüneteltetése, valamint az összeköttetés is vezérelhető. A ki- és visszahúzható mikrofon szélzajszűrős, így a beszélgetés hangminősége kiváló még szeles időjárásnál is. A vadászrádiónak prioritása van, mindig hallható telefon hívásnál, zenehallgatásnál és a környezet figyelése mellett még kimerült akkumulátorral is. Az okostelefon alkalmazás és a 3 darab AAA akkumulátorok 50 óránál több, folyamatos zenehallgatást tesznek lehetővé. Az akkumulátorok a fejhallgatóban is tölthetők sztenderd mobiltelefon töltővel.

Főbb jellemzők:
okostelefon csatlakozás
akkumulátor töltésenként több mint 50 órás zenehallgatás
a vadászrádió mindig hallható telefon hívásnál, zenehallgatásnál és a környezet figyelése mellett még kimerült akkumulátorral is
ki- és visszahúzható mikrofon
szélzajszűrős mikrofon
Ni-MH akkumulátorokkal kompatibilis
környezeti hang erősítése
egyéni hangbeállítás jobb és bal fülre
szabadalmi bejegyzés folyamatban