Információk

ATN BinoX-HD 4-16x digitális éjjellátó

219.900Ft

Az ATN BinoX HD digitális távcső új távlatokat nyit. Nappal és éjjel is egyaránt használhatóak számos „okos” funkcióval megtámogatva. A távcsőben lévő ATN Obsidian Core számítógép számos érzékelőt vezérel és egyetlen gombnyomással felvételek készíthetők vele. Tudásával egyedülálló a piacon és páratlan funkciókkal rendelkezik. Beépített mirkofon teszi lehetővé a hangrögzítést videofelvétel közben.

1080P Full-HD felbontású képszenzor továbbítja a kristálytiszta, színes képeket a két 960x540 pixel felbontású monitorra. HD videó és nagyfelbontású fényképek rögzítésére is alkalmas használat közben egyetlen gombnyomással. Beállítható sorozatfelvételre is. Sorozatfelvétel esetén a képkockák között eltelt idő is állítható.
Nappal színes, éjszaka fekete-fehér, vagy fekete-zöld képet közvetít. Éjszakai üzemmódban állítható a fényerősítés szintje is. Beépített nagyteljesítményű infravető segíti a készülék használatát teljes sötétségben, vagy rossz fényviszonyok esetén.
Az ATN BinoX HD 4X-es optikai nagyítással rendelkezik. A látott kép fokozatmentes digitális zoom-al egészen 16X-os nagyításig növelhető. Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet.
Egyszerűen használható geotagging funkció rögzíti a felhasználó földrajzi elhelyezkedését az elkészült felvételek mellett és a későbbiekben bármikor visszakereshető merre járt a felvételek készítője. Rögzíti a felhasználó tengerszint feletti magasságát is. A látómezőben megjelenített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást és sebességmérő mutatja a felhasználó sebességét, ha mozgásban van.
Beépített WI-FI adóvevő segítségével csatlakoztatható mobil telefonokhoz és tabletekhez (Android és IOS), vagy HDMI kábel segítégével HD televizióhoz. . A csatlakoztatott eszköz használható keresőként, így társunk élőben figyelheti mit látunk a távcsőben. Wifi-vel történő csatlakozás esetén számos beállítás a csatlakoztatott eszközről is elérhető, módosítható. A BinoX HD időjárásálló, használható hidegben melegben, hóban esőben.
A készülék USB, mini HDMI csatlakozóval és micro SD kártya foglalattal rendelkezik, a micro SD kártya 32GB-ig bővíthető.
A terméken lévő szoftvert a gyártó folyamatosan frissíti, ezért a készülék időnként új funkciókkal bővíthető a legújabb változat letöltésével.
Kapcsolódó képek


Technikai adatok
Cikkszám: ATNDGBNBNHDX2
Generáció: HD 1080p ATN L130 érzékelő
Típus: binokuláris
Nagyítás, x: 4X (optikai) -
16X (digitális)
Betekintési távolság: 10-30mm
Felbontás (vonalpár/mm): 90
Érzékelő felbontása: 1920x1080 (Full HD)
Monitor felbontása: 960x540
Látószög: 6°
Fókusztávolság: 3m- végtelen
Beépített infravörös fényvető típusa: van
Beépített infravörös fényvető hatótávolsága: ~274m
Vízállóság: időjárásálló
Áramellátás: 3xCR123 (3V)
Kimenő videojel: Micro HDMI csatlakozó
Memória bővíthetőség: 64 GB-ig bővíthető micro SD-vel
Az elem élettartama (infralámpa nélkül / infralámpával): 6-8 óra
22 óra (kiegészítő powerbank használatával)
Állványcsatlakozó: 1/4"
Méretek, mm 208x127x59
Súly, kg 0,79
Gyári tartozékok gyöngyvászon táska, objektív védőkupakok, törlőkendő, 1 szett elem
Garancia: 1 év